Преминете към основното съдържание

Хали Бери се появи по сутиен пред феновете си и в ТВ шоу

Майката на две деца продължава да е все така секси и на 49 г.
Хали Бери
Хали Бери © Getty Images

Тъмнокожата актриса ясно показа, че е уверена в сексапила и във външния си вид, като с широка усмивка позира за насъбралите се пред студиото на ТВ водещия Джими Кимъл фотографи и помаха на феновете си.

Хали Бери беше заложила на много секси визия, като се беше издокарала за гостуването си в ток-шоуто с прозрачна блуза, под която ясно се виждаше дантеленият й черен сутиен. Разбира се, няма как да не се отбележи и че Хали в топ форма, ясно показвайки плоския й корем и стегнато тяло. 

Разбира се, появата й предизвика истерия сред тълпата, а насочените към нея обективи не спряха да щракат, докато тя се придвижваше към студиото.

Особено внимание предизвика брачната халка, която блестеше на ръката й и за която Хали твърдеше, че е изгубила по време на почивката й в Мексико. Фактът, че бижуто го нямаше на ръката й преди време, предизвика спекулациите, че Бери има проблеми в брака си и двамата със съпруга й Оливие Мартинес са пред развод.

Наложи се актрисата да излезе и да опровергае подобни твърдения. Тя е щастлива с Оливие и двете й деца - синът им Масео и дъщеря й Нала.

© Getty Images, Хали Бери

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser