Зона header
Понеделник, 13 Май 2024
Начална страница

ШУМ.БГ

Последни новини от Шумен, България и света

Училищата в Шуменско изпратиха зрелостниците от Випуск 2024

Избори 2 в 1

Кирил Петков, Асен Василев и акад. Николай Денков канят шуменци на открит разговор

„Продължаваме промяната – Демократична България“ кани шуменци на открит разговор с лидерите на коалицията.

714 0

Акад. Николай Денков, водач на листата на ПП-ДБ в Шумен: "Със силна подкрепа ще продължим да развиваме инфраструктурата, здравеопазването, образованието и бизнеса в региона"

На празника на Шумен, 11 май, акад. Николай Денков откри предизборната кампания на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в областта на брифинг заедно с колегите си от листата.

3246 0

Гуцанов в Шумен: Какво направи Денков за града, който го избра

Кандидатът за народен представител и водач на листата на БСП за България в Шумен Борислав Гуцанов участва днес в тържествените церемонии по случай празника на града.

2866 0

Шумен

Новият вино бар в Шумен WINE BAR & COFFEE: Експлозия на сетивата във всяка глътка

Напитката на боговете вече си има свой дом в Шумен. Мястото е WINE BAR & COFFEE – новооткритият вино бар, който очарова сетивата с първокласна селекция вина на достъпни цени.

2788 0

Аделина Павлова и Михаил Вълковски с победи на Мемориалният турнир „Веселин Даскалов“

Аделина Павлова от СКЛА „Шумен“ и Михаил Вълковски от СКЛА „Нови пазар“ спечелиха първи места в своите възрастови групи на Мемориалния турнир в бяганията на средни разстояния „Веселин Даскалов“ в Луковит.

536 1

Областният управител на Шумен Добромир Добрев връчи Почетен плакет на Фикрет Индже

Областният управител на Шумен Добромир Добрев се срещна днес с мажоритарния собственик на „Алкомет“ АД Фикрет Индже и му връчи Почетен плакет за приноса на г-н Индже и безспорните му заслуги към Шумен и местната общност.

617 8

България

Повдигат обвинение на собственика на оръжието, с което стреля синът на Явор Божанков

Районната прокуратура във Велико Търново повдига обвинение на собственика на оръжието, с което стреля синът на депутата Явор Божанков в Арбанаси, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

79 0

Министър Николов спря назначенията на 12 нови търговски аташета на кабинета "Денков"

Поради незаконосъобразност на проведената конкурсна процедура служебният министър на икономиката и индустрията Петко Николов е анулирал назначенията на 12 нови търговски аташета, избрани след конкурс по време на кабинета "Денков".

109 0

И прокурори, и адвокати обжалват мярката за неотклонение на Васил Божков

Софийската градска прокуратура е съгласна бизнесменът Васил Божков да е на свобода, но срещу половин милион лева парична гаранция, съобщиха от съда.

170 1

Свят

Новата "нормалност": Мицотакис и Ердоган влязоха в дискусия за "Хамас"

С благодарност за топлото гостоприемство гръцкият премиер Кириакос Мицотакис започна изказването си на съвместната пресконференция с турския президент Реджеп Тайип Ердоган днес в Анкара.

68 0

Запасите от пшеница в държавните складове на Индия са намалели до най-ниското си ниво от 2008 г.

Запасите от пшеница в държавните складове на Индия на 1 май са намалели с 10,3 процента на годишна база до най-ниското си ниво от 2008 г.

95 0

Киев смени командващия отбраната на Харков, руските сили напредват към Вовчанск

Украинският военноначалник, отговорен за отбраната на североизточния град Харков, е бил заменен по време на руското настъпление, съобщи командването на оперативно-стратегическа войскова групировка в състава на украинските сухопътни войски, цитирано от Ройтерс.

230 5

Спорт

Словенецът Славко Винчич ще ръководи финала на Шампионската лига между Реал Мадрид и Борусия Дортмунд

Словенският съдия Славко Винчич бе определен да ръководи финала за Шампионската лига между отборите на Реал Мадрид и Борусия Дортмунд.

118 0

Куриоз в Румъния: Звезда на Динамо изпратил близнака си да играе вместо него

За измамите на африканските играчи с възрастта и актовете им за раждане във футбола се говори от десетилетия, но в Румъния се сблъскaха с казус на съвсем ново ниво, що се отнася до смяната на идентичността.

110 0

Байерн се сбогува с двама след разочароващия сезон

Ерик Максим Чупо-Мотинг и Буна Сар са първите двама футболисти, които ще си тръгнат от Байерн (Мюнхен) след разочароващия сезон - първи без трофей от 12 години насам.

83 0

Любопитно

Гаджето на Хали Бери публикува нейна гола снимка

Гаджето на актрисата Хали Бери Ван Хънт сподели пикантна снимка на носителката на Оскар, и така да отбележи Деня на майката.

226 0

Филмът „Кралството на планетата на маймуните“ оглави боксофис класацията на Северна Америка

Филмът „Кралството на планетата на маймуните“, последната част от научнофантастичната сага за маймуните оглави северноамериканския боксофис през първия уикенд в кината, съобщи АФП.

137 0

Пребиха Стив Бушеми в центъра на Манхатън

Aктьорът Стив Бушеми е хоспитализиран в болница в Ню Йорк, след като бил нападнат от неизвестно лице, съобщават световните осведомителни агенции.

245 1

Шумна пощ@

Състоянието на улица "Люлин"

Здравейте! Пиша ви отново! Писах ви преди 6-7 години за улица Люлин, кв. Дивдядово. След подадения сигнал, имаше реакция от общината.

4880 7

Бездомни кучета нападат хора край село Драгоево

На 1.02.2024 на изхода на Драгоево по посока на Велики Преслав бях нападнат от глутница едри агресивни кучета, три бели, едно кафяво, едно черно, които се опитаха да ме съборят.

9593 32

Безобразие при ремонта на ул. Червени ескадрони

Здравейте, искам да сигнализирам за безобразието при изготвянето на проекта за ремонт на ул. "Червени ескадрони", в участъка между улиците "Свобода" и "Правда".

15946 27

Нова специалност в Професионална гимназия по икономика - Шумен

Професионална гимназия по икономика – Шумен ще приема ученици в VIII клас за учебната 2024 – 2025 г.

8725 0

Този сайт използва бисквитки